aanwinsten augustus

Wegens wat onduidelijkheid over het gebruik van new in, heb ik ervoor gekozen dit voortaan in het Nederlands te doen. Aanwinsten is dan ook de nieuwe titel van deze catagorie. Ook zo te vinden in het menu.

In augustus heb ik weer een hele stapel boeken mogen toevoegen aan mijn verzameling. Ik ging een paar keer naar een minibieb om boeken te ruilen en kwam met heel wat pareltjes thuis! Enkele van die boeken heb ik al uit.

Zo heb ik een tijdje geleden het boek
10 dingen die ik beter niet had kunnen doen gelezen. De recensie daarvan staat al online. En gisteren ”las” ik het boekje van Fokke en Sukke uit. Hierover komt binnenkort een recensie.

De boeken die ik haalde

new in augustus

Eerst ging ik naar een minibieb waar ik deze drie boeken meenam. Ze kwamen allemaal van een blogster die ik heel tof vind: Ellis! Dus dat maakte het extra leuk. Het eerste boek hiervan heb ik al uit, zoals ik hierboven al benoemde.

new in augustus

Later haalde ik deze boeken nog uit diezelfde minibieb.

new in augustus

Lord of the rings komt ook uit dezelfde minibieb. Ik heb deze serie nog niet gelezen, helaas. De films vond ik echt geweldig en die heb ik dan ook meerdere keren gezien. Ik heb de boeken in het Nederlands, maar ik vond de Engelse versie die er stond zó zó mooi dat hij wel mee moest. Hij was namelijk totaal ongelezen. De andere twee boeken heb ik geruild in een minibieb waar ik meer dan een half uur voor heb moeten fietsen. Maar het was het waard. Want WAUW! wat een bijzondere minibieb. Er stonden zo veel mooie boeken in.

 

new in augustus

Namelijk ook deze drie. Het zijn dan wel kinderboeken, maar ik vind het soms wel lekker om een boek te lezen dat voor kinderen geschreven is. En de griezelbus is natuurlijk gewoon jeugdsentiment. Ondertussen ben ik in Gips bezig. en ik moet zeggen dat ik het nog lang geen slecht boek vind. Echt een kinderboek, maar gewoon een makkelijke, grappige read.

 

Leave a Reply