boekenbloggersenquete – boeken en bloggen

het is alweer de tweede dag van de BBE. Vandaag ga ik het hebben over boeken en bloggen. Ik heb twee blogs, maar op dit blog zal ik alleen over dit blog praten. Maaaar: mocht je het leuk vinden, dan kan je op mijn andere blog ook gana kijken naar wat daar mijn doelen zijn.

gisteren was er een terugblik op het afgelopen leesjaar.

boeken en bloggen

Wat is je favoriete boekenblog van 2017?
weet je dat ik dit jaar letterlijk bijna geen blogs heb gelezen? Erg eigenlijk. Maar boekenblogs heb ik niet echt bezocht. Wel heel af en toe om te kijken voor inspiratie. Maar dat is zo weinig dat het niet noemenswaardig is. Want ik heb nauwelijks artikelen gelezen en nul recensies.

 

Heb je meegedaan aan challenges dit jaar? Zo ja; hoe is dat voor je uitgepakt?
ik had mijn doel op 40 staan, dat doel heb ik in juni verlaagd naar 25. Dat heb ik op twee boeken na gehaald. Dus heel ontevreden ben ik niet.

Heb je je blogdoelen van dit jaar gehaald?
nope, ik wilde echt meer gaan bloggen dan vorig jaar. En hoewel dat met fases erg goed is gelukt heb ik ook momenten gehad dat dat niet zo lekker ging. Daarom hoop ik volgend jaar beter te kunnen bloggen. Maar vooral ook meer tijd te hebben maken om te bloggen.

wat ga je volgend jaar anders doen qua lezen?
mijn boeken beter verspreid over het jaar lezen. Ik had dit jaar maanden dat ik zes boeken las, maar ook maanden dat ik geen een boek las. Dus ik vind dat dat volgend jaar beter mag.

Wat ga je volgend jaar anders doen qua bloggen?
ik heb twee blogs, en die wil ik allebei goed onderhouden. Ik weet dat ik dat kan, ik heb er immers redelijk genoeg tijd voor. Dus ik ga heel erg mijn best doen om mijn twee blogs beter te onderhouden en er meer regelmaat in te hebben. En dan niet meteen met de wens om 5 dagen per week te bloggen, maar gewoon regelmatiger dan nu. Twee keer per week is ook goed. Zeker als ik dat op twee blogs doe.

Leave a Reply