boekenbloggersenquête – vooruitblik


Allereerst wil ik jullie natuurlijk een prachtig nieuwjaar wensen! Dat het maar een boekig jaar mag worden.

De vorige twee posts stonden in het teken van de boekenbloggers Enquete. Hierin vertelde ik meer over het afgelopen lees- en blogjaar. Vandaag ga ik vooruitblikken.
Natuurlijk had ik dit al een beetje gedaan vorige week zaterdag. Toen kwam er een post online met mijn terugblik en vooruitblik, aangaande de reading challenge.

vooruitblik

21. Aan welk boek ben je dit jaar niet toegekomen en staat nu boven aan je nog-te-lezen-lijstje voor volgend jaar.

al de boeken die in dit lijstje staan, maar die ik nog niet heb gelezen.

22.Naar welk boek, wat uitkomt in 2018, kijk je het meest uit?
Daar ben ik niet mee bezig. Ik wil eerst mijn eigen boekenkast eens leeg lezen. Ik heb nog wel een boekenbon die ik kan gebruiken, maar dat is voor als ik een boek tegenkom dat ik echt (echt!) heel graag wil hebben.

23.Wat hoop je in 2018 te bereiken met lezen/bloggen?
In een enorme leesflow komen. Dat zou fijn zijn. En geen blogdips meer. Gewoon lekker de tijd maken om te bloggen, want ik vind het zo leuk om te doen. Maar mijn hoofd staat er niet altijd naar. (erg he?). Wat ik ook ga doen, is veel meer vertellen over de films en series die ik kijk. want die kijk ik ook redelijk veel.

24.Naar welke boeken-evenementen van 2018 kijk je het meest uit?

BOEKENMARKT!

25.Doe je dit jaar mee aan een lees-challenge? Zo ja; welke?

nope, ik heb juist heel bewust gekozen om dit jaar niet mee te doen aan een lees challenge. Wat ik wel van plan ben kan je zien op deze pagina

wat ga je qua bloggen anders doen?
meer regelmaat.

Heb je nog bijzondere blogplannen?

ik ga nog wel uitgebreid brainstormen, daar heb ik echt zin in. Misschien komt er wel een logische link tussen mijn twee blogs, of misschien weet ik het dan eindelijk op een mooie manier samen te brengen. Maar voor nu ben ik blij dat ze gescheiden zijn, en ik lekker aan de slag kan. Er gaat sowieso wel het een en ander veranderen. Ik wil een vaste manier gaan vinden voor het recenseren van boeken, films en series. En voor andere artikelen wil ik ook wat bedenken. Maar dat laat ik allemaal weten als het zover is.

Wat zijn jouw leesplannen voor komend jaar?

Leave a Reply