DE boekpresentatie van lisette jonkman

Al vrij vroeg, nou goed redelijk op tijd stapte ik in de trein naar Zwolle. En vanuit het zuiden is dat best een rit. Ik deed er zo’n 2,5 uur over. Maar hey dat gaf me wel mooi de gelegenheid om schrijven kreng weer eens te lezen.

Heerlijk heb ik zitten lachen in de trein, want wat is schrijven kreng toch een heerlijk boek. Al veel te snel was ik er en moest ik me uit het boek rukken. Snel stapte ik uit en ging ik op zoek naar plek om lekker te eten. Die vond ik vrij snel en toen ben ik daar gaan eten. Jammie, wat was dat l├ękker!!! ( Sorry Lis, ik weet dat je uitroeptekens haat!) Dit was letterlijk het lekkerste broodje Hawaii dat ik OOIT op heb. Dahm..

mijn lunch

Helemaal het einde

Veel te vroeg was ik bij de boekpresentatie, maar dat maakte niet uit. Want extra leestijd!
Heerlijk vond ik het, al die medeboekenwurmen die binnenkwamen en waarmee ik kon kletsen. Dat maakte dat de tijd erg snel ging en voor ik het wist stond opeens Lisette voor mijn neus. Ze groette medeblogger Katja hartelijk, ze hadden elkaar al vaker gezien, en daarna gaf ze mij een stevige hand. Toen ik me voorstelde zag ik meteen dat mijn naam herkenning opriep.
‘Oja, van Facebook. Wacht even.. niks zeggen.. ik weet je achternaam wel…’ En inderdaad al binnen een minuut had ze mijn achternaam uit een klein doosje van haar hoofd getoverd.

signeren

Ik had al voor Lisette binnengekomen was haar nieuwe boek gekocht, en toen de eerste mensen in de rij gingen staan om het te laten signeren ging ik ook maar snel in de rij staan. Heel blij liet ik zowel Helemaal het einde als schrijven kreng signeren. NATUURLIJK moest ik ook met haar op de foto. Ik voelde me echt een blij ei! En meteen toen ik klaar was, begon de boekpresentatie. Hihi, lucky me!

Mascha en Lisette

boekpresentatie:

De boekpresentatie ging vooral over het schrijfproces, en hoe daar binnen moeilijke periodes zaten voor Lisette. Het was mooi om naar te kijken. En het was vooral knap hoe ze zich staande hield toen ze het eerste exemplaar aan haar vader overhandigde en de stemming even wat emotioneel werd.

lisette en uitgever

Natuurlijk was er na de prachtige presentatie ook nog tijd om het boek te laten signeren.Ik had mijn foto en handtekening al, dus ik besloot nog even gezellig na te blijven kletsen met de aanwezige boekbloggers.

Ondertussen is het iets meer dan een week geleden en het boek is al uit. Dus jullie kunnen snel een recensie verwachten.

 

Leave a Reply