10 films/series die ik deze zomer nog wil zien

Er zijn nog zo ongelofelijk veel films te zien. Dat besef ik me des te meer nu ik al een paar maanden een abbo heb op netflix. Mijn lijst is langer dan lang en ik wil nog veel te veel zien. Vandaar dat ik vandaag een lijstje heb aangelegd met 10 films die ik het liefst deze zomer nog wil zien! Gelukkig zijn er nog genoeg vrij avonden, haha.

10 films die ik deze zomer nog wil zien

  • the 101-year old man who skipped out of the bill and dissapeard
  • Vaiane
  • Okja
  • The hunderd foot journey
  • Now you see me
  • I am number four
  • Les misérables
  • abduction
  • Boy missing
  • Swiss army man

De films

Sommige van deze films wil ik al zien sinds ze uit zijn (Okja, Les Misérables). Andere heb ik leren kennen via een vriedin ( the 101 year old / vaiane).  Weer een ander is voor de ikbenirisniet-filmmarathon ( Swiss army man). Maar alle films hebben in ieder geval mijn interesse gewekt. Ik zou willen dat er meer tijd was in een dag. Of dat er een mogelijkheid was om gewoon de tijd terug te spoelen. Goh, dat zou makkelijk zijn.

Leave a Reply