Disclaimer

Reviews van gekregen spullen

Hoewel ik haast maandelijks wel boeken koop/ leen, kan het voorkomen dat ik soms iets krijg opgestuurd. Hierover ben ik altijd eerlijk en dit vermeld ik altijd! Niet alleen omdat dit wettelijk verplicht is, maar ook gewoon omdat ik eerlijkheid naar jullie belangrijk vind. Hierbij wil ik graag benadrukken dat als ik een boek krijg ik alsnog heel eerlijk ben, als het boek niet mijn ding is dan vermeld ik dit. Of ik er nou voor betaald heb, of het gratis heb gehad. Overigens geldt dit natuurlijk ook voor alle andere dingen die ik gekregen/gedaan heb dankzij mijn blog. Maar dit zal ik wel altijd onderbouwen met mijn gefundeerde mening.

Mocht ik een keer iets van een bedrijf toegestuurd krijgen ter review of voor een winactie zal ik dit er dus altijd bij vermelden. Ik post ook alleen dingen die bij mij en bij mijn blog passen.
Daarnaast maak ik altijd gebruikt van NO-follow links.

Gesponserde blogposts

Natuurlijk sta ik ook open voor samenwerkingen. Het is belangrijk om te weten dat ik ook hierin eerlijk ben. Niet alleen over het product of de dienst, maar ook om het feit dat het om een samenwerking gaat. Dus als ik minder tevreden ben, zal ik dit ook laten weten, wel zal ik altijd mijn onderbouwde mening geven. Daarbij zal ik er altijd bij zetten dat het om een samenwerking gaat. Ik ga alleen een samenwerking aan als ik vind dat het past bij mij en mijn blog. En ook hier weer alleen NO-follow links.

Verder wil ik graag zeggen dat alles teksten en foto’s op dit blog van mij zijn. Alles is mijn eigendom en mag dus niet worden gekopieerd. Mocht je van mening zijn dat er iets niet klopt, dan kan je altijd┬ácontact opnemen of mailen naar hetleeslint@gmail.com