Disclaimer

Reviews van gekregen boeken

Hoewel ik haast maandelijks wel boeken koop/ leen, kan het voorkomen dat ik soms iets krijg opgestuurd. Hierover ben ik altijd eerlijk en dit vermeld ik altijd! Niet alleen omdat dit wettelijk verplicht is, maar ook gewoon omdat ik eerlijkheid naar jullie belangrijk vind. Hierbij wil ik graag benadrukken dat als ik een boek krijg ik alsnog heel eerlijk ben, als het boek niet mijn ding is dan vermeld ik dit. Of ik er nou voor betaald heb, of het gratis heb gehad. Overigens geldt dit natuurlijk ook voor alle andere dingen die ik gekregen/gedaan heb dankzij mijn blog. Maar dit zal ik wel altijd onderbouwen met mijn gefundeerde mening.

Mocht ik een keer iets van een bedrijf toegestuurd krijgen ter review of voor een winactie zal ik dit er dus altijd bij vermelden. Ik post ook alleen dingen die bij mij en bij mijn blog passen.
Daarnaast maak ik altijd gebruikt van NO-follow links.

 

Verder wil ik graag zeggen dat alles teksten en foto’s op dit blog van mij zijn. Alles is mijn eigendom en mag dus niet worden gekopieerd zonder mijn schriftelijke toestemming. Mocht je van mening zijn dat er iets niet klopt, dan kan je altijd┬ácontact opnemen of mailen naar hetleeslint@gmail.com