deze boeken heb ik gelezen in januari

Ongelofelijk dat het alweer februari is. De eerste maand van het nieuwe jaar zit er op. Tijd om terug te kijken naar de voorbije maand en mijn gelezen boeken. Weten jullie nog dat ik mezelf het doel had gesteld om drie boeken te lezen in januari? Ik kan je vertellen dat dit bijna is gelukt.

Sowieso begon 2017 al met een DNF (did not Finish). Helaas kon ik echt niet in het boek komen. Maar ach, na meer dan 100 pagina’s mag ik zo’n boek meetellen voor mijn lijst. Een lijst die je natuurlijk kan volgen.

Naast het boek dat ik als DNF op mijn lijstje zette heb ik één boek uitgelezen, ben ik halverwege in twee boeken en heb ik van een ander boek drie hoofdstukken gelezen.

Al met al was januari dus een maand van van alles door elkaar lezen en maar kijken waar ik zin in had. Als reminder voor mezelf, dit is niet handig. Want hoewel ik genoeg heb gelezen, lijkt het veel minder, omdat ik maar twee boeken op mijn lijst kan zetten.

Gelezen in januari

De boeken die ik uitgelezen heb
Harry Potter en de steen der wijzen – JK Rowling

De boeken die ik als DNF op mijn lijstje zette:
Het dagboek van een klotejaar – Saci Lloid

boeken waar ik in begonnen ben, maar die nog niet uit zijn
Harry Potter en de geheime kamer JK Rowling
De zaterdag van het onweer – Martine Glaser
Nieuwe vrouwen – Anna Visser

Mijn doel om een non-fictie boek te lezen is helaas niet gelukt. Al ben ik er wel in begonnen, zoals je kan zien aan het laatste boek van mijn rijtje.

 

de zaterdag van het onweer

Ik denk dat mijn komende leesmaand beter zal gaan. Tenminste, ik hoop dat hij beter gaat. Minder boeken half uitlezen en hopelijk geen DNF komende maand. Maar daarover snel meer, want de boeken die ik wil lezen in februari krijgen een apart artikel. Dit kan je waarschijnlijk morgen of overmorgen verwachten.

Welke boeken heb jij gelezen in januari?

1 Comment

  1. Deze boeken wil ik lezen in februari- Het Leeslint

    5 februari 2017 at 06:42

    […] ben dan wel in drie boeken bezig, zoals je al eerder kon lezen, maar dat zijn niet allemaal boeken die ik deze maand wil lezen. Want je hebt ook kunnen lezen dat […]

Leave a Reply