mijn leesbelemmeringen #1

Het komt dit jaar veel en veel te veel voor, ik lees gewoon erg weinig. Maar hoe komt dit? Lang en diep hoef ik hier niet over na te denken. Het is namelijk heel iets anders dan een leesdip: het is luiigheid! Met vandaag in de aanbieding: Alles op youtube dat afleiding geeft. Ik hoop dat je dit niet als tips gaat zien en daardoor ook in een diep dal raakt wat lezen betreft.

Beauty afdeling

Youtube is een van die bronnen die me behoorlijk weg houd bij het lezen van een boek. De laatste tijd verdiep ik me wat meer in make-up. Nou goed, ik moet het misschien anders zeggen. Ik houd me er meer mee bezig. Ik vind het echt heerlijk om met make-up dingen bezig te zijn, en daarom volg ik nu twee bueatybloggers.
Vera Camilla en Kristina K ( oh en all time favoriet Sarabeautycorner, maar zij upload maar één video per maand. Welke dan meteen een kleine 7,8 miljoen kijkers heeft in een weekje)

De voedselafdeling

‘Peren, peren wij hebben de mooiste peren, nu voor maar 2 euro de kilo.’ Dat gevoel moet deze hebben opgeroepen, maar daar heb ik het niet over. Ik heb nog geen voedselwarenhuis gevonden op youtube. Dus mocht je er een kennen, laat het me vooral weten en neem contact met me op!
Nee, de twee foodtubers, zoals dat zo mooi heet, die ik volg zijn Foodgloss ( waarvan de naam verdacht veel lijkt op Beautygloss, van Mascha. JA dat is inderdaad een naamgenoot. Maar meteen ook de enige beautyblogger die ik absolouut niet volg.) en Foodwishes een man die van eten koken zijn werk heeft gemaakt. En terecht. Want alles wat hij maakt ziet er heerlijk uit.

Saske en Alwin

Huh, wat is dat een categorie? Nee, Maar Saké en Allie, zoals ze elkaar liefkozend noemen zijn een aparte vermelding wel waard, want jongens die twee zijn zo leuk! Elke week komt er op maandag een vlog online, waarin je twintig minuten van hun week ziet. Maar dit is gewoon erg leuk gedaan, inclusies time-lapsjes van de flat tegenover ze, en allerlei andere mooie sfeer beelden.

Het is wat, dat youtube. Want volgende week komt deel 2, waarin ik vertel welke series op Netflix afleiding geven. En dit keer gaat hij ook echt komen, want ik ga zal hem  nu meteen gaan schrijven.

2 Comments

 1. Lianne

  23 april 2017 at 08:28

  Foodgloss lijkt op Beautygloss, omdat het is begonnen als onderdeel van Beautygloss 😉

  1. HetLeeslint

   24 april 2017 at 12:35

   Heey Lianne,
   Wat leuk dat je het zegt, dit wist ik echt niet 🙂

Leave a Reply