(lees)plannen februari

Het is leuk om voor jezelf doelen te stellen, dat zei ik al een maand geleden. Toen stelde ik mezelf meer doelen dan alleen boekgerelateerd. Deze maand zullen het wel alleen boekgerelateerde doelen zijn. Vandaag is het namelijk tijd om te gaan kijken  naar de boeken die ik ga lezen in februari. En dat zijn er waarschijnlijk vier. Als het me lukt dan.

Vier boeken lezen in februari

Het leesdoel voor deze maand is dus vier. Eentje meer dan afgelopen maand in de planning stond. Anderhalve meer dan ik uiteindelijk las. Moet te doen zijn dus, al zit er wel een boek tussen dat dikker is dan de gemiddelde boeken die ik lees.

Ik ben dan wel in drie boeken bezig, zoals je al eerder kon lezen, maar dat zijn niet allemaal boeken die ik deze maand wil lezen. Want je hebt ook kunnen lezen dat ik naar de bieb ben gegaan, waar ik een paar pareltjes haalde.
Deze drie boeken wil ik dus lezen in februari. Maar daarnaast wil ik ook graag het boek van JK Rowling uitlezen waar ik nu in bezig ben. De geheime kamer. Dat maakt eigenlijk drie en een half boek.

endgame sterrenstof

Misschien worden het er wel meer, dat zou mooi zijn. Maar de kans is groter dat ik mijn bieb boeken moet gaan verlengen. Ik ga weer mijn best doen om deze boeken te lezen. Want ik merkte wel dat afgelopen maand, ondanks mijn week vakantie waarin ik niets las, een heerlijke leesmaand was. En dat het van te voren vastleggen welke boeken ik wilde lezen ook wel erg prettig is. Dus dat is wat ik deze maand weer ga doen.

Harry Potter boeken

Leggen jij van te voren vast welke boeken je voor komende maand gaat lezen? of heb je een andere methode om dit te bepalen? Laat het me weten in een reactie!

 

Leave a Reply