maanddoelen januari

Terwijl jullie dit lezen zit ik lekker in de sauna met mijn beste vriendin. Even een dagje genieten. Hopelijk heb jij ook een rustige dag. Anders succes met werken vandaag.

Op mijn vorige blog- JustMascha-  vond ik het leuk om elke maand mezelf doelen te stellen. Gewoon om mezelf uit te dagen. Al haalde Natuurlijk focus ik niet alleen op lezen, maar ook op sporten en mijn gezondheid.

Door naar mijn doelen

2x per week sporten
Dit is een zware, vooral omdat ik ook een weekje op vakantie ga met mijn vriend. *insert song*: ”we’re going to IBIZA!”. Ondanks de week weg ben ga ik ga mijn best doen om mijn sportdoel te behalen. En dan wil ik eigenlijk vooral werken aan mijn spieren. Hardlopen hoef ik nog niet eens per se twee keer per week te doen van mezelf. 

Regelmatig slapen is een must.
Door de weeks moet ik in ieder geval om half 11 het licht uitdoen en gaan slapen. En de wekker staat dan ook om half 8. Ik weet van mezelf dat ritme voor mijn lijf heel erg belangrijk is. Vrijdag en zaterdag mag ik later naar bed, omdat dit toch weekend is. Maar zondag is het weer gewoon half 11 slapen. Ritme dus.

Een ritme vinden waarin ik blogs upload.
Ik wil een paar keer per week een stuk online zetten op mijn blog. Op vaste dagen. Dat zou toch prachtig zijn? Ik ga me daarom focussen  op het zoeken naar een goed ritme.

Minimaal drie boeken lezen, waarvan één een non-fictie.
Dat ik dol ben op lezen is natuurlijk al lang geen geheim meer, maar ik verval nogal snel in andere dingen. Mijn hoofd heeft om een rare reden bedacht dat ik geen rust heb om te lezen. Dus pak ik Youtube erbij en ga ik filmpjes kijken die nergens over gaan. Daarom wil ik graag drie boeken lezen, maar een daarvan moet een non-fictie zijn. Want dat is goed voor mijn ontwikkeling. Dat is namelijk iets waar ik me komend jaar veel op wil gaan richten. Mijn persoonlijke ontwikkeling! 

Ik zal jullie aan het einde van de maand laten weten hoe het er voorstaat.
Wat wil jij deze maand echt doen?

2 Comments

    1. HetLeeslint

      7 januari 2017 at 10:34

      Thx 🙂 gaat vast wel lukken

Leave a Reply