mijn leesbelemmeringen #2

Mijn leesbelemmeringen deel 2. Vorige week konden jullie al lezen welke youtubers me enorm afleiden van een goed boek. En deze keer ga ik jullie vertellen over een paar series die ik kijk of wil gaan kijken op Netfix. Als dit artikel online komt heb ik Netlix twee weken, waarbij ik nog niet heel erg veel heb gebingewatched. Man, is dat überhaupt één woord? Ik heb geen idee. Maar goed. Daar komen de series die ik kijk en wil kijken. Dit keer zonder linkjes. Want ik wil niet nog meer mensen aan een verslaving helpen.

13 reasons why

Ik geloof dat mijn tijdlijn ontplofte op de dag dat ik Netflix nam samen met mijn vriend. Precies die dag was er spam en met veel geluk wist ik er spoiler-loos door te komen. Mijn vriend zat ik de laatste week van zijn afstuderen en we hadden bedacht om te wachten tot het weekend na zijn afstuderen, zodat hij zich kon foccesen. En ik, lieve vriendin die ik ben, vond dat natuurlijk een goed idee. Hoewel ik al lang had gezien dat de boekverfilming van 13 reasons online stond. A girl does her homework. Ik had al sneaky gekeken waarmee ik wilde beginnen. Nou, toen ik dit zag was het niet zo moeilijk. Op het moment van schrijven ben ik bij tape 3 kant 1 (so don’t spoiler me, please). Maar ik heb ooit het boek gelezen, dus ik kende het verhaal al wel. Maar, deslaniettemin. Het is een zeer goede verfilming. En ik kan niet anders zeggen dan dat ik er erg blij mee ben dat het een serie is geworden, in plaats van een film. Dat heeft het boek een hoop goed gedaan.

The Grimm

Hiervan heb ik op het moment van schrijven pas 1 aflevering gezien, maar ik kijk het samen met mijn vriend. Dus heel erg veel tijd hebben we niet, aangezien we nog niet samenwonen. Maar dit is wel een van die series waarvan ik weet dat het mijn lezen een beetje tegenhoud. een beetje boel!

Documentaires

Ik ben de laatste tijd best geïntereseerd in docu’s. Vooral degene die over eten gaan. ( verassing hè?). dus ik heb een rijtje documantaires klaarstaan die ik wil zien. Maar dat zorgt er wel voor dat ik veel minder tijd heb om te lezen. Dat wordt gewoon alle tijd die ik heb steken in lezen, overdag. En dan ’s avonds lekker iets kijken. Hmmm… En bloggen, en mijn vrienden en… en… en zo is de visueuse cirkel rond.

Welke series op Netflix houden jou af van een goed boek?

Leave a Reply