New in Juli

Het is alweer augustus. Bizar! De tijd gaat zo hard…. In juli zijn er een hele, hele hoop boeken bijgekomen in mijn kast. Dus ik heb weer een hoop om aan jullie te laten zien. Kijken jullie snel mee?

nieuwe boeken

in juli zijn er zo’n 18 boeken bijgekomen. zo ging ik langs de mini bieb, was er een ruilavond bij van Pierre waar ik met meer boeken naar huis ging dan ik daarheen ging en haalde ik een paar boeken bij de kringloop. Op die manier kom je al wel snel aan een stel nieuwe boeken.

Maar nu heb ik genoeg gepraat, snel door naar de boeken.

New in juli

de eerste maandag van de maand ging ik naar de kringloop en daar zag ik deze boeken liggen. Ik wilde ze graag hebben. Omdat ze allemaal voor de helft van de prijs waren, gingen ze snel mee.

Kringloop
kringloop 1

Al heel snel had ik de Darren Shan trilogie uit. Benieuwd wat ik ervan vond?

Twee dagen later was ik weer in de kringloop. En buiten een hele lading shirtjes nam ik weer een boek mee.

kringloop 2

Een sap en smoothie bijbel. Nu maak ik af en toe sapjes en smoothies. Maar ik wil ze vaker maken. Want ik ben er best dol op. Maar mijn inspiratie is niet heel erg groot. Nu kan ik alle inspiratie uit dit boek halen.

Ook bezocht ik weer de minibieb waar ik al eerder over schreef.

minibieb breda

Top nagels is een boek met hele simpele nail art. En hoewel ik voor mijn werk geen nagellak op mag/kan doen vind ik het wel leuk om ermee te werken. Binnenkort misschien…

Ruilavond
Er was in Eindhoven een hele leuke bookisch avond bij van Piere. Helaas heb ik geen foto’s gemaakt van die avond, dus ik heb er geen stukje over geschreven. Maar ik heb op die avond wel een stel hele mooie boeken in ontvangst mogen nemen. Het was namelijk onder andere ruilavond en buiten dat ik een aantal boeken heb geruild was er ook iemand die boeken uitdeelde. Daar heb ik ook een paar boeken van gekregen.  YAY voor diegene! Super lief!

ruilavond van piere 2017

Eerste stapel

ruilavond stapel 1

Tweede stapel

ruilavond stapel 2

Derde stapel

ruilavond stapel 3

 

Leave a Reply