new in juni #2

Heey allemaal, ongelofelijk hè, dat het alweer juli is… Lekker genieten van de zon en een hoop boeken. In juni kwam voor het eerst een nieuwe catagorie online: new in! Hierin laat ik zien welke boeken nieuw zijn binnengekomen. En aangezien er weer een paar boeken zijn bijgekomen laat ik die vandaag aan jullie zien.

New in juni

Helemaal het einde – Lisette jonkman
Helemaal het einde van Lisette Jonkman is een humoristische feelgoodroman over een popzangeres die terugkeert naar haar familie op het platteland.
De 28-jarige Roxy leeft al tien jaar als een nomade als leadzangeres van een wereldberoemde rockband. Wanneer haar beste vriendin plotseling overlijdt, stort Roxy volledig in en gaat ze terug naar het landelijke dorp waar ze is opgegroeid.
Ineens staat ze weer tussen de koeien op het boerenbedrijf van haar ouders en moet ze haar plek heroveren, want iedereen is verder gegaan zonder haar.
Roxy wil zo snel mogelijk terug naar haar seks, drugs & rock-’n-roll-leven, maar een lang bewaard geheim speelt op en ze heeft geen rekening gehouden met Arno, haar beste vriend van vroeger…

Dochter – Rosamund Lupton
Als Yasmin met haar tienjarige dove dochter Ruby haar man Matt achternareist, die in de bevroren wildernis van Alaska een natuurfilm opneemt, wordt ze bij aankomst opgevangen door een agent. De politie vertelt hun dat bij een brand in het dorp Anaktue 23 mensen zijn omgekomen. Matt is vrijwel zeker het vierentwintigste slachtoffer; zijn lichaam is niet gevonden, maar zijn trouwring wel. Omdat er na de brand nog een keer is gebeld met zijn telefoon, weigert Yasmin te geloven dat Matt dood is. Als het vliegveld gesloten blijkt te zijn, vindt ze een chauffeur bereid haar en Ruby naar de poolcirkel te rijden. Ze merken algauw dat ze worden gevolgd…

De vrouw in de blauwe mantel – Deon Meyer
Kaapstad, Zuid-Afrika. Rechercherus Bennie Griessel en Vaughn Cupido werken bij de afdeling Ernstige Delicten, ook wel ‘de Valken’ genoemd, van de politie van Kaapstad. Ze krijgen een zaak toegewezen die niemand wil en die al 96 uur oud is. Antiek, voor een moordonderzoek. Iemand heeft  het lichaam van een vrouw bewerkt met bleekwater en daarna over een muur gedrapeerd, boven aan Sir Lowry’s Pass. De zaak van het Gebleekte Lijk beidt slechts twee minieme aanknopingspunten, maar Griessel en Cupido zijn niet anders gewend.

Mijn favoriete gezonde recepten -Jamie Oliver
Mijn schoonmoeder kreeg dit kookboek omdat ze meedoet aan de postcodeloterij, maar zij gaf het boek aan mij en m’n vriend. Superlief!  in dit boek staan uiteraard heerlijke recepten. Als ik er een paar heb geprobeerd zal ik er een recensie over schrijven

Leave a Reply