Over

Hiya,

Mascha en Lisette Lezen is een passie van me, al vele jaren lees ik alles wat los en vast zit. Maar soms is het druk in mijn hoofd en neem ik veel te weinig tijd om te lezen. Op dat soort momenten ben ik vooral lekker bezig met mijn lichaam en sporten.

Ik ben 26 en Sinds 1 februari woon ik samen met mijn superleuke vriend in het zuiden van ons landje. Mijn boeken staan nu allemaal mooi gealfabetiseerd bij elkaar.

Ik heb erg veel ongelezen boeken, mer dan ik in vier jaar kan lezen. Toch is koopjes jagen een van mijn hobby’s. Dus als ik niet bezig ben met werken, of achter mijn laptop aan het bloggen ben, kan je me vinden met een boek.

Of met een film. Met L. en moeder heb ik iedere vrijdagavond een filmavond. Een traditie die we al sinds 2012 hebben. Meestal kijken we Zweedse series.Hiervan zullen natuurlijk ook recensies online komen.

Met tijd en wijlen ben ik Pinterest verslaafd dan zoek ik naar lekkere recepten die ik ooit wil proberen of  motivatie voor het sporten en hardlopen. Dat is niet altijd even makkelijk namelijk. Over deze fitgirl hobby en heel veel andere dingen praat ik graag op mijn andere blog. A hint of blue.

Als je vragen heb, een spelfout ziet, of gewoon iets wil vragen dan kan je me via het contactformulier bereiken. Of laat een reactie achter.

Leave a Reply