Over

Hiya,

Mascha en Lisette Ik blog al jaren over boeken en alles wat los en vast zit. Hierin probeer ik weg te vinden, maar vaak is dit een weg die ik niet volhoud. Dus een vaste weg ga ik voorlopig nog niet vaststellen voor mijn blog. Maar een ding is zeker. Boeken zijn al vele jaren een passie. En dan niet alleen het lezen, maar zeker ook het verzamelen.

Ik ben 26 en ik woon in het zuiden van het land. Ik heb een super leuke vriend waar ik helaas nog niet mee samenwoon. Maar dat gaat vast snel komen.

Verder heb ik te veel ongelezen boeken in mijn kast staan. Ik heb meer boeken dan ik in vier jaar kan lezen, maar toch is het zoeken naar de beste koopjes mijn hobby. Dus als ik niet bezig ben met werken, of achter mijn laptop aan het bloggen ben, kan je me vinden met een boek ( of met een film). Met mijn beste vriendin L. en moeder heb ik iedere vrijdagavond een filmavond. Een traditie die we al sinds 2012 hebben. Meestal kijken we Zweedse series.

Met tijd en wijlen ben ik Pinterest verslaafd dan zoek ik naar lekkere recepten die ik ooit wil proberen of  motivatie voor het sporten en hardlopen. Dat is niet altijd even makkelijk namelijk. Over deze fitgirl hobby en heel veel andere dingen praat ik graag op mijn andere blog. A hint of blue.

Als je vragen heb, een spelfout ziet, of gewoon iets wil zeggen dan kan je me via het contactformulier bereiken. Of gewoon een reactie achter laten.

Leave a Reply