update reading challenge: hoe gaat daarmee?

mijn reading challege. ik had onder andere de 17 van 2017, maar stelde ook een lijstje met eisen aan de rest van de boeken die ik wilde lezen. Ondertussen heb ik mijn Goodreads omlaag gegooid naar 25, en daarna las ik vier boeken in twee weken.

Eind vorig jaar besloot ik een aantal boeken uit te kiezen die ik wilde lezen. Hoeveel heb ik er daarvan al gelezen? En hoe zijn ze bevallen?
en hoe zit het uberhaupt met mijn challenge?

Eerst even ophalen

welke 17 boeken waren het ook al weer die ik wilde lezen. en welke daarvan zijn ondertussen uit?
1.De 50-50 moorden
2. achter de regenboog
3. albino
4. Antsy does time
5. bang voor bloemkool
6. De Golem en de Jinn
7. De oceaan aan het einde van het pad
8. De Schroeiproeven
9. De zaterdag van het onweer
10. Dwaaleiland
11. Experiment Black box
12. Extreem luid en ongelofelijk dichtbij
13. Harteloos
14. Hypnose
15. Overlevers
16. Shadow
17. Verkikkerd

Nou dan komen we uit op twee van de 17. En met nog maar 6.5 maand te gaan, is deze challenge al bijna gedoemd om te mislukken. Wil het niet zijn dat ik deze maand al bijna drie boeken uit heb gelezen. Er is dus nog hoop. Van deze 17 zijn er een aantal behoorlijk dikke boeken bij, maar gelukkig ook een paar dunnere. Daarom ga ik er vanuit dat ik nog wel een redelijk eind ga komen met de 15 overgebleven boeken. Ik gok dat ik er nog wel 10 van uit krijg.

De rest van mijn challenge

Ik denk dat de rest van mijn challege wel gedoemd is om te mislukken. Want 40 boeken ga ik sowieso niet meer halen. Ik zal al blij zijn als ik 25 haal. Hoewel ik nu wel in een leesflow zit en afgelopen tijd alweer 4 boeken heb gelezen. Waarvan de recensies allemaal deze week online zijn gekomen. Goed, behalve de laatste, die komt morgen. ik had ook een aantal regels gegeven aan boeken die ik wilde lezen. Zo moest er een boek tussen zitten dat gaat over de liefde, goed dat ben ik nu aan het lezen, dus dat zit goed. Ook wilde ik een boek lezen dat geschreven is door een buitenlandse auteur. Neil Shusterman is behoorlijk buitenlands, dus ook die kon ik afstrepen. Maar er staan er nog wel een aantal open. En of ik die ga halen is nog maar de vraag. We gaan het meemaken.

Dit jaar moest ik ook HP lezen

omdat ik Harry Potter nog nooit heb/had gelezen, moest ik van mezelf ook de gehele Serie dit jaar lezen. Jammer was dat ik in het begin van het jaar erg weinig las. Gelukkig gaat dat nu een stuk beter. Daarom denk ik dat ik ook HP dit jaar wel helemaal zal lezen.Het wordt nog een klus, maar ik vind het wel belangrijk om dit af te kunnen strepen. Want hoeveel boekenbloggers kunnen er nou zeggen dat ze nog nooit over de bijzondere tovenaar hebben gelezen. Zelfs mijn vriend, die geen fanatieke lezer is, heeft de hele serie al meer dan eens gelezen. Dus ik moet wel aan de bak. Maar ik kan niet zeggen dat ik het erg vind. Jammer dat ik nooit eerder ben begonnen aan deze serie, want hij bevalt me wel.

Jammer dat ik zo langzaam lees

Ik vind het ook erg jammer dat ik niet zo snel lees. Soms zie ik dat boekenbloggers over 400 pagina’s maar een paar uur doen. Nou daar heb ik dus twee tot drie volle dagen voor nodig. Niet dat dat erg is, maar soms baal ik wel dat ik wat sneller lees. Ach… het zij zo. Ik ga weer lekker lezen in ieder geval. Ik heb er zin in.

 

Leave a Reply