Wat ik las in februari + leesplannen maart

Man, is het werkelijk al een maand geleden dat ik iets online zette? Tijd is snel gegaan! Buiten het feit dat ik niet heb geblogd in februari, heb ik ook nauwelijks gelezen. Een klein beetje maar.

Gelezen in februari

Harry potter en de geheimen kamer, heb ik kunnen lezen. Dat is in ieder geval mooi voor mijn harry potter challenge. Maar dat is dan ook het enige boek. En ik heb er niet eens een recensie over geschreven.

Verder heb ik eigenlijk vooral gewerkt en wat gehangen. Ik heb op de dagen dat ik niet hoefde te werken, wat rust genomen, ik heb carnaval gevierd en ben ziek geweest ( wat overigens niet door carnaval kwam). Ook heb ik me verdiept in sportschema’s, waar je op mijn andere blog over kan lezen. Maar echt aan lezen ben ik niet toegekomen. Terwijl ik er in januari zo van genoot. Ik heb wel in de bieb boeken gelezen, maar veel – echt veel- te weinig.

Lezen deze maand

Mijn doelen voor maart zijn simpel. Drie boeken ga ik al niet meer halen. Al zou ik het wel moeten kunnen, want sommige bloggers lezen een boek per dag. Gewoon kwestie van tijd voor maken, zou je zeggen. Maar soms  te vaak leg ik mijn prioriteiten anders. Het zou mooi zijn als ik daar eens verandering in kon maken.
Maar ja, van oude gewoonten kon je niet zo heel snel af.

Dus, dat is wat ik ga proberen. Zo veel mogelijk tijd besteden aan lezen, in plaats van aan andere dingen. Het lijkt me een prachtig doel. Zeker omdat ik mijn jaardoel nog lang niet heb behaald. Nog lang niet.  Tijd dus om daar keihard verandering in te gaan brengen.  Ik ga lezen, houdoe!

Hoeveel boeken heb jij gelezen afgelopen maand?

Leave a Reply