Wrap it up juli & autgustus TBR september

In juli las ik een heel stuk minder dan in juni. Want waar ik in juni wel zeven boeken las, kwam ik afgelopen maand niet verder dan vier. Goed, eigenlijk zijn het er zes dus ik heb niet te klagen. Maar de Darren Shan trilogie zat in één boek. Augustus lijkt een nog slechtere leesmaand te zijn. Jammer, want ik zat er net lekker in….

Wrap it up juli

1. Unplugged – Donna Freitas
2. De freakshow – Darren Shan
3. De vampierleerling – Darren Shan
4. Tunnels van bloed – Darren Shan
5. Vuurvliegjes – Gayle Foreman
6. Gesplitst – Neal Shusterman

op de valreep las ik gesplitst maar om de een of andere reden haalde het de snelheid uit mijn lezen, want ik heb meer dan een week gedaan over het lezen van dit boek. Ik baal daarvan. Vooral omdat ik al sinds zo ongeveer het begin van het Leeslint- een jaar of vijf geleden op mjin wp.com variant- roep dat dit mijn favoriete boek ever is. En dan is het natuurlijk extra jammer als het opeens heel lastig is om er in te komen.

& augustus

In augustus wil het lezen niet echt lekker gaan, ik lees weinig en traag.
ik keek net even op Goodreads en daar zag ik dat ik pas één boek heb gelezen. Wel was ik al in een ander boek begonnen, maar daar kwam ik moeilijk in. Misschien dat ik straks weer even ga lezen om het nog een keer te proberen.

Ik las trouwens: 10 dingen die ik beter niet had kunnen doen. Recensie komt woensdag

To be read September

Goed, mijn doel is om weer minimaal vijf tot zeven boeken te lezen. En ik hoop dat ik dat weer ga halen. Het vele lezen bevalt me wel. Ik merk wel dat ik de laatste tijd wat meer behoefte heb aan het lezen van de wat makkelijkere boeken. Dus niet de diepgaande shit over allerlei zware onderwerpen, maar gewoon de luchtige dingen.

Ik ga geen lijstje aanleggen deze maand met boeken dit ik sowieso wil lezen, maar ik ga gewoon proberen om een aantal boeken te lezen. Dat werkte in juli ook beter.

Er is wel één boek dat ik echt wil lezen en dat is De oversteek van Justin Cronin. Dit boek valt echt aan te merken als ”zo dik dat ik er bijna niet in durf te beginnen. En laat dat nou net een van de opdrachten van mijn eigen gemaakte reading challenge zijn! Ik hoop er in ieder geval aan te beginnen komende maand.

Leave a Reply