Wrap it up juni – TBR Juli

In juni las ik meer dan ik had durven dromen. Op de 13e had ik al vier boeken gelezen. En de maand was nog niet eens op de helft. uiteindelijk las ik wel zeven boeken. Waarvan ik in eentje nog bezig ben, maar wat zeer waarschijnlijk een DNF (Did Not Finish) wordt.

Nu weet ik dat sommige boekbloggers met gemak veertien boeken lezen, maar ik lees nou eenmaal niet snel. Iets dat ik blijf zeggen. Ik heb nou eenmaal meer tijd nodig. Juist daarom ben ik erg tevreden met de boeken die ik las. Kijk je mee?

Wrap it up

wrap it up juni 17

  1. Het meisje met alle gaven
    Dit boek gaf ik op Goodreads 3 sterren. Maar vooral omdat 3,5 niet kan op Goodreads. ik heb erg genoten van dit boek en het smaakte zeker naar meer.

2. Boy 7
Dit boek gaf ik op Goodreads 4 sterren. Oeh, wat was dit een heerlijk boek zeg.

3. Jobvious
Dit boek gaf ik op Goodreads 3 sterren. Ik vond het jammer dat ik niet uit dit boek haalde wat ik hoopte. Waarom? Dat lees je in mijn recensie. Dit boek staat niet op de foto, omdat ik een digitaal leesexemplaar kreeg van de uitgever. Hiervoor nogmaals dank.

4. De verboden vriend
Dit boek gaf ik op goodreads 3 sterren. Hierover schreef ik geen recensie. Het was een lekker tussendoortje, maar niet heel speciaal. Ik had dit boek meegenomen uit de minibieb, maar ik geloof dat ik hem na vandaag wel om kan gaan ruilen. Kan ik mooi een nieuw boek meenemen. hihi.

5. Robijnrood
In dit boek ben ik nog bezig, maar ik denk niet dat ik hem uit ga lezen.  Helaas. Ik kan me herinneren dat ik dit boek eerder las en het erg leuk vond. Maar dit keer kan het boek me niet pakken. Ondanks dat ik al bijna op de helft ben.

6. Schrijven kreng
Dit boek gaf ik op Goodreads 5 sterren. Dit boek las ik in de trein. Of ik er echt iets aan had en nu volop wil schrijven? Dat lees je in mijn recensie.

7. helemaal het einde
Dit boek gaf ik op Goodreads 4 sterren. Deze recensie komt maandag online. Dan kan je lezen of ik dit boek helemaal het einde vond.

TBR:

tbr juli 17

Ook komende maand wil ik veel lezen. Dus dat is ook wat ik ga doen. Als ik net zo veel boeken kan lezen als afgelopen maand ben ik meer dan tevreden. Ik ga het in ieder geval proberen.
De volgende boeken wil ik graag sowieso lezen:

  1. Gesplitst – neil shusterman
    Een van de boeken die vorige maand op mijn to be read lijstje stond, maar waar ik niet aan toegekomen ben. Dit boek wil ik graag deze maand lezen, maar omdat het een reread is heeft het niet mijn prioriteit
  2. Het contract van Lars Kepler lezen want dit is een boek dat in mijn 17 van 2017. Aangezien ik daar nog veel te weinig van heb gelezen word het tijd voor dit boek.
  3. Unplugged- Donna Freitas dit boek komt van de bieb, dus het is handig om die snel te lezen.
  4. Vuurvliegjes – Gayle Forman. Dit boek staat al vrij lang in mijn kast, en aangezien hij niet super dik is leek hij me wel lekker voor tussendoor.
hoeveel boeken heb jij gelezen afgelopen maand?

Leave a Reply