Wrap it op mei- TBR juni

Het is donderdag 1 juni. Tijd om een heuse Wrap it up te schrijven. Je weet wel, een blogpost over de boeken die ik las. en natuurlijk plak ik er nog even een TBR aanvast voor komende maand.
De WIU mei en TBR juni

Wrap it up Mei

Het boek dat ik afgelopen maand las, ja het was er maar ééntje is Antsy does Time van Neil Shusterman. Er komt nog een recensie van het boek online, maar daar zullen jullie nog even op moeten wachten.

Wrap it op mei Leeslint

Ik heb echt genoten van dit boek en zijn karakters. Daarom ben ik blij dat er nog twee boeken zijn met deze hoofdpersoon.

TBR juni

Ik zit weer helemaal in het lezen, heerlijk vind ik dat. door het boek van afgelopen maand heb ik alle restjes leesdip verloren. Als ik niet aan het bloggen ben of aan het werk, zit ik heerlijk te lezen.
Daarom denk ik dat ik wel twee tot drie boeken kan kiezen voor mijn TBR.

Het eerste boek dat ik wil gaan lezen is: Het meisje met alle gaven – M.R. Carey.
Elke ochtend wacht Melanie in haar cel tot ze wordt opgehaald en naar het klaslokaal wordt gebracht. Als ze aan de beurt is houd Sergeant haar onder schot terwijl twee van zijn mannen haar in de rolstoel vastgespen. ze vinden haar niet aardig, denkt ze. Ze grapt dat ze niet zal bijten. Maar niemand lacht.

Daarnaast wil ik heel erg graag een Reread doen. Dit zal gaan om het boek Gesplitst – Neil Shusterman. Op mijn oude boekenblog gaf ik vaker dan eens aan dat dit een van de beste boeken is die ik ooit las. Hier ben ik het nog steeds voor de volle 100% mee eens. Daarom wil ik heel graag dit boek nog een keer lezen. Juni lijkt me hier een mooie maand voor.

Deze twee boeken wil ik sowieso lezen. Ik ga er mijn best voor doen. Het liefst wil ik meer lezen, maar ik weet van mezelf dat ik niet zo heel snel lees. Dus ik zal even moeten kijken of ik het red. Vooral omdat Het meisje met alle gaven een redelijk dik boek is. In ieder geval ga ik mijn best doen om deze boeken te lezen. En als het lukt lees ik meer. We zullen het zien.

Welk boek wil jij echt lezen komende maand?

 

 

Leave a Reply